Прес-центр15 жовтня 2019, 14:10

Триває обговорення моделей адміністративно-територіального устрою Луганської області

У Луганському Центрі розвитку місцевого самоврядування у рамках реалізації проекту «Підготовка та громадське обговорення обґрунтованої пропозиції нового районного (повітового) поділу всіх областей в рамках реформи місцевого самоврядування України» відбулось засідання круглого столу «Громадське обговорення пропозицій з удосконалення адміністративно-територіального устрою субрегіонального рівня Луганської області».

Учасники мали можливість представити та розглянути напрацьовані моделі адміністративно-територіального устрою області субрегіонального (районного) рівня.
Після обговорення зазначених питань вони дійшли згоди щодо врахування позиції органів державної влади,
місцевого самоврядування та інших зацікавлених суб’єктів цього процесу під час формування адміністративно-територіального устрою області на законодавчому рівні.

У заході, який відбувся за ініціативи громадської організації «ЕкспертиЗа Реформ», взяли участь представники громадських організацій, органів місцевого самоврядування області, облдержадміністрації, регіональних відділень всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування.