Прес-центр19 жовтня 2021, 15:10

Туристичний потенціал Луганщини представлений на 21 міжнародній виставці Lviv TourExpo 2021

У рамках міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності сьогодні у Львові стартувала 21 міжнародна виставка Lviv TourExpo 2021 (ТурЕКСПО 2021).

Загалом у форумі та виставці TourExpo щорічно приймає участь понад 150 підприємств, фірм та організацій з України, Польщі, Словаччини, Ізраїлю, Туреччини, Грузії та інших країн.

Основна мета – активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України та світу, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері послуг, створення майданчику для проведення переговорів, в тому числі, з іноземними учасниками.

Увесь туристичний потенціал Луганщини представляє Управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації, представники територіальних громад та туристичної галузі області.

Унікальні сувеніри, буклети, турмаршрути, чашки, брендовані блокноти, браслети, папір для нотаток та флешки, привабливі тварини-символи Луганщини.

Луганська область захоплює своєю красою, невичерпними ресурсами та неповторністю. Участь у виставці надає можливість представити весь спектр атмосфери гостинності краю як для українського туриста, так і для іноземних гостей. Відвідувачі матимуть нагоду отримати інформацію щодо нових туристичних продуктів Луганщини та, як наслідок, завдяки цьому посилять туристичний імідж регіону.