Прес-центр25 листопада 2015, 14:11

У Луганській області виявили більше 300 ящиків контрабанди із заготовками для виробництва тютюнових виробів

Учора, 24 листопада, міжвідомчою групою, до якої увійшли оперативні співробітники СБУ та оперативники Луганського прикордонного загону, було виявлено складське приміщення для накопичення товарів. Воно знаходилося за 600 метрів від лінії держрубежу в с. Зоринівка Міловського району. 

У ході огляду співробітниками СБУ та прикордонниками Луганського загону на складі було виявлено 256 ящиків із заготовками для виготовлення пачок для сигарет марки «More», «LD», «Bond» російського виробництва, 56 ящиків з фільтрами до сигарет, 11 бабін для виготовлення гільз до сигарет, 18 бабін для виготовлення пачок для сигарет. Як з'ясувалося, це приміщення орендує одне з приватних підприємств, що зареєстроване в Російській Федерації. 
«Як я вже неодноразово говорив, ми почали боротися з контрабандою не тільки на лінії розмежування, а й у прикордонних районах. Результати не дали на себе довго чекати. Було викрито одну з найбільших мереж контрабанди за останній час. За приблизними підрахунками, це 4 фури із заготовками під сигарети. Запевняю, що це лише тільки початок», – наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.