Прес-центр20 листопада 2015, 14:11

У Рубіжному та Лисичанську відкрили відновлені будівлі залізничних вокзалів

Сьогодні, 20 листопада, у місті Рубіжному керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука побував на презентації відремонтованої будівлі залізничного вокзалу. 

Капітальний ремонт будівлі був зроблений за кошти «Укрзалізниці». Зокрема, була замінена покрівля, проводилися роботи з утеплення, замість старих вікон були встановлені нові – пластикові, збільшено кількість місць у залі очікування з 80 до 200. Також була побудована нова котельня, яка забезпечила безперебійну подачу тепла до будівлі. Подібні роботи також були проведені на вокзалі у місті Лисичанську. Загалом на ремонт двох залізничних вокзалів було витрачено близько 5 млн гривень. 
«Я сьогодні дивився на відновлену будівлю вокзалу, і у мене, як і в багатьох присутніх, виникла думка – мир повертається. Зараз ми є свідками того, що в черговий раз держава зробила все можливе, щоб повернути мир у це місто. Від імені луганчан я хочу подякувати залізничникам за те, що вони доклали максимум зусиль задля відновлення вокзалів регіону», – відзначив Георгій Тука.
«Дійсно, ті невеличкі кроки, які робить «Укрзалізниця» для наведення ладу на території Луганської та Донецької областей, сьогодні для їх жителів дуже важливі. Кожного разу, коли ми приїжджаємо до Вас, ми бачимо все більше і більше усміхнених людей. Я хочу особисто подякувати працівникам пожежного потягу, які працювали у Сватовому під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Вони показали, що залізничники можуть працювати практично у всіх напрямках», – сказав виконувач обов'язків генерального директора «Укрзалізниці» Олександр Завгородній. 
Кращих працівників Південної залізниці, які брали участь у ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у місті Сватовому, було відзначено грамотами та грошовими винагородами.