Прес-центр27 cічня 2017, 16:01

У Бахмуті пройшли обласні змагання серед легкоатлетів

Минулого тижня у місті Бахмут (Донецька область) відбувся відкритий чемпіонат Луганської області та чемпіонат серед юніорів з легкої атлетики.

На доріжки і в сектори виходили 174 спортсмена з Донецької та Луганської областей, міст: Бахмута, Маріуполя, Костянтинівки, Дружківки, Торецьку, Слов’янська, Покровська, Сєвєродонецька, Рубіжного та Лисичанська.

Спортсмени боролись в особистому та командному заліках, повідомляє управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Так, в особистому заліку серед  юніорок відзначились: у бігу на 60 метрів – Валерія Сіротина (ІІІ місце), у бігу на 1500 метрів – Дарина Омарова (ІІІ місце). У стрибках у довжину першою стала Анна Лопатенко, другою – Єлизавета Ляшенко. Крім того Єлизавета стала третьою у потрійному стрибку.

Серед юніорів Владислав Соловйов став першим у бігу на 200 метрів, Олександр Рязанцев посіл друге місце у бігу на 400 метрів, Русла Кордик став третім у бігу на 1500 метрів.

У стрибках у довжину всі призові місця посіли наші спортсмени: Олександр Аюпов (І місце), Дмитро Власенко (ІІ місце) та Руслан Чередниченко (ІІІ місце).

За результатами змагань, команда з Бахмута посіла перше місце, завоювавши 284 очки, команда з Сєвєродонецька з результатом 130 очок стала другою, а маріупольські спортсмени стали третіми (120 очок).