Прес-центр5 червня 2023, 08:06

У бік Новоселівського та Білогорівки атакував ворог, у Рубіжному примусово паспортизують стихійних торгівців, бюджетники-колаборанти в Сєвєродонецьку із початку року не отримують зарплату

«Зазвичай росіяни наприкінці тижня зменшують наступальну активність, але не цього разу. Працювала і їхня піхота, і артилерія. Атакував ворог в районах Новоселівського та Білогорівки. Намагання окупантів зупинені вогневим ураженням – вони не можуть розвинути власний успіх, – підкреслив очільник Луганщини Артем Лисогор. – Крім цих сіл, під обстрілами з боку противника опинилися Невське та Макіївка. Авіаудар знов завдано по Сергіївці».

У Рубіжному росіяни взялися за паспортизацію стихійних торгівців. Погрожують, що без цього документу не дозволять працювати.

Аналогічний тиск здійснюється й на фізичних осіб підприємців. Їм необхідно до 30 червня зробити перереєстрацію ФОП. Для цього, звісно що, потрібно мати паспорт рф.

Наголошують, що вищеназвані терміни проходження процедури позначені федеральним законом і подовжені не будуть.

У Сєвєродонецьку місцеві колаборанти не можуть розібратися між собою. Вже неодноразово повідомлялося, що окупаційна адміністрації буває в місті наїздами ї в них немає часу вислуховувати проблеми громадян.

Багато із тих, хто залишався, повивозили свої сім’ї в бік Луганська. Серед інших існує значна заборгованість із заробітної плати. Хтось не бачив грошей із жовтня, хтось – від Нового року.