Прес-центр27 березня 2017, 12:03

У Білокуракиному обговорили проблеми людей з особливими потребами

На базі Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася робоча зустріч лідерів громадських організацій, діяльність яких спрямована на роботу з людьми з обмеженими фізичними можливостями, представниками Білокуракинської райдержадміністрації та Луганського регіонального центру «Інваспорт».

Учасники зустрічі обговорили соціальні проблеми людей з інвалідністю Білокуракинського району, а також розглянули питання проведення фізкультурно-спортивної реабілітації та спортивних змагань у 2017 році.

Нагадаємо, в цьому році «Інваспорт» за підтримки управління молоді та спорту облдераждміністрації, спільно з Луганським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів проведе два спортивно-реабілітаційних табори у Західному спортивно-реабілітаційному центрі (с.Яворів, Львівська область).

По завершенню зустрічі представники обласного центру «Інваспорт» презентували спортивну гру «бочче», яка проста та доступна для будь-якої категорії людей з інвалідністю.

Для довідки: бочче – це гра, в якій учасники змагаються в точності кидання м’ячів. Вже багато років гра з успіхом використовується як один із засобів фізичної реабілітації людей з інвалідністю.