Прес-центр25 cічня 2019, 16:01

У Біловодській громаді якісно реалізовано проекти місцевого розвитку

Заступник голови облдержадміністрації Геннадій Іваненко під час робочої поїздки до Біловодського району відвідав окремі об’єкти, на яких реалізовані проекти місцевого розвитку – переможці обласного конкурсу у 2018 році.

Спочатку він відвідав районний будинок культури. Там, у рамках реалізації проекту «Створення платформи для реалізації суспільно-творчих та змістовно-дозвіллєвих потреб населення Біловодської ОТГ на базі закладів культури» придбані сценічні костюми для народного ансамблю бандуристів, ансамблю барабанщиць при Біловодському районному будинку культури, придбані нові музичні інструменти, створений дозвіллєвий центр на базі Парневського сільського клубу.

Також Геннадій Іваненко завітав до сімейного спортивного клубу «Богатир», створений на базі Євсузького навчально-виховного комплексу «Веселка».

Там теж завдяки проекту-переможця обласного конкурсу відремонтовано підвальне приміщення закладу, придбано спортивні тренажери та спортінвентар.

«Завдяки реалізації проектів створено комфортні умови для творчого і фізичного розвитку молоді та організації дозвілля жителів Біловодської ОТГ, – зауважив заступник голови облдержадміністрації. – Також поліпшено доступність сільського населення до соціально-культурних послуг, оновлено матеріально-технічну базу закладів освіти, культури, медицини».

Зазначені проекти реалізовані завдяки їх співфінансуванню з обласного, місцевого бюджетів, залученню небюджетних коштів громадських інституцій.