Прес-центр4 серпня 2017, 11:08

У Біловодському районі були перевірені навчальні заклади

Заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик з робочою поїздкою відвідала Біловодський район.

Там вона провела особистий виїзний прийом громадян та відвідала навчальні заклади району.

У ході робочої поїздки Ольга Лішик разом з директором Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрієм Стецюком відвідали Біловодську гімназію та Біловодську ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка є опорним навчальним закладом району. Вони мали нагоду побачити кабінети, обладнані сучасними засобами навчання, ознайомитись з ходом ремонтних робіт.

Також побували в центральній районній лікарні та стоматологічному відділенні, відвідали об’єднане управління Пенсійного фонду України у Луганської області, управління соціального захисту населення.

Під час особистого прийому, серед питань, з якими міс­цеві люди зверталися до заступника голови облдержадміністрації, були проблеми з влаштування дитини-сироти до КЗ «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» в м. Кремінна, виплат одинокій матері та проблеми соціального характеру від осіб, постраждалих внаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Також порушувалися питання щодо відкриття нового дитячого садочку № 4 в смт Біловодськ, капітальних ремонтів столової Біловодської ЗОШ І-ІІІ ступенів і Біловодської ДЮСШ.

Були надані доручення фахівцям відповідних структур району. А проблеми, які потребували більш детального вивчення, Ольга Лішик взяла на особистий контроль.