Прес-центр30 жовтня 2017, 14:10

У Біловодську відкрито стоматологічне відділення

У Біловодській центральній районній лікарні відкрито стоматологічне відділення, укомплектоване новим обладнанням, яке дозволить жителям району отримувати якісну допомогу.

За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза в урочистостях узяв участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Вадим Данієлян, який висловив сподівання, що керівництво району й надалі приділятиме увагу підвищенню якості обслуговування громадян, благоустрою територій, а обласна держадміністрація сприятиме цим ініціативам.

На облаштування відділення було виділено 3 млн 290 тис. гривень медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, з них 1,5 млн – на капітальний ремонт приміщення, 1,5 млн – на придбання медичного обладнання, 290 тис. – на меблі.

Відремонтовані кабінети, сучасне обладнання, кабінет для наймолодших пацієнтів, затишна кімната для очікування, обладнана м’якими меблями, телевізором, всім необхідним для забезпечення комфорту відвідувачів, – все це наочне свідчення турботи про громадян.