Прес-центр27 жовтня 2020, 16:10

У цьому році ми завершуємо історію зі спортзалом, а у наступному – із ремонтом школи, – Сергій Гайдай відкрив ще один об’єкт «Великого будівництва»

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай відкрив капітального ремонту спортивну залу  КЗ «Станично-Луганська ЗОШ №1».

«Мені вдвічі приємніше тут знаходитись, адже це об’єкт, який доручив відремонтувати особисто Президент. І ми гідно виконали його доручення. На жаль, зараз карантин і навчальний процес призупинено, тому діти не зможуть скористатись залою вже сьогодні. Але я вже бачу, що тут ще потрібно зробити. У цьому році ми завершуємо історію зі спортзалом, а у наступному – із ремонтом  школи», – звернувся до колективу школи Сергій Гайдай.

Новий спортивний інвентар, який попросили вчителі фізкультури для своїх вихованців, пообіцяв подарувати народний депутат Олексій Кузнєцов.

Привітав педагогів і голова Станично-Луганської районної державної адміністрації Юрій Золкін: «Ця школа у 2014 році також постраждала від обстрілів, тому ми вважаємо дуже важливим зробити тут сучасний опорний навчальний заклад», – зазначив він.

 Але головне, що самі діти у захваті від нової спортивної зали. Вони подякували Володимиру Зеленському у невеличкому відеозверненні та висловили надію, що уся школа стане такою ж красивою.

Нагадаємо, спортивну залу КЗ «Станично-Луганська ЗОШ №1» відремонтовано у рамках ініціативи Президента України «Велике будівництво».

Кошти  у сумі 4,3 млн гривень були виділені з обласного бюджету. У спортзалі замінено опалення, електропроводку, підлогу, встановлено нові світильники, облаштовано захисну підвісну стелю, приведено у належний стан стіни, капітально відремонтовано роздягальні та вбиральні.

Тепер учні школи, а це 331 дитина, будуть займатися фізичною культурою та спортом у залі, що обладнана за останніми вимогами.