Прес-центр28 жовтня 2021, 17:10

У цьому році відпочили та оздоровилися 3 824 дитини пільгових категорій Луганщини в різних областях країни

За ініціативи Національної соціальної сервісної служби України відбулася Всеукраїнська онлайн нарада щодо підбиття підсумків організації оздоровлення та відпочинку дітей у 2021 році. 

До заходу, який проведено керівником Нацсоцслужби Владиславом Машкіним, долучилась заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська.

Під час наради обговорено підсумки оздоровчої кампанії та відпочинку дітей в умовах карантинних обмежень, а також питання безпечного перебування дітей в відповідних закладах. Керівниками органів контролю наголошено на необхідності усунення всіх недоліків та приписів, виявлених під час перевірок, дотриманні законодавства.

Також акцентовано на обов’язковому дотриманні затверджених графіків проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку і присвоєння їм відповідних категорій.

Зазначимо, що у поточному році за кошти бюджетів усіх рівнів оздоровилася та відпочила 5 081 дитина Луганщини. З низ 3 824 – діти пільгових категорій відвідали Запорізьку, Івано-Франківську, Миколаївську, Одеську, Полтавську, Херсонську області.