Прес-центр14 червня 2022, 14:06

У Дніпрі діє «Coworking Space», де кожен може безоплатно скористатися доступом до комп’ютеру з мережею Інтернет

Вільний креативний простір «Coworking Space» розташований за адресою: м. Дніпро, вул. Воскресенська, 41, офіс 401.

Графік роботи: із понеділка по п’ятницю з 09:00 до 17:00.

До центру може завітати кожен, хто має необхідність безкоштовно отримати доступ до мережі Інтернет, попрацювати на комп’ютерній техніці, роздрукувати необхідні документи.

Усі послуги центр надає на безоплатній основі.

Одночасно там можуть працювати 10 осіб, тому для бронювання місць обов’язково необхідно заповнити форму реєстрації за посиланням https://forms.gle/hjkxGUfrPpPcrNLv7.

Календар подій центру доступний за посиланням https://cutt.ly/FJvyaU2.

Центр створений для організації спільної роботи, налагодження бізнес-комунікацій, активізації освітньої, наукової та громадянської діяльності, реалізації інноваційних проєктів та обміну досвідом.

У коворкінг-зоні також можна відвідати семінари, лекції, майстер-класи; покращити цифрові навички; скористатися цифровими послугами тощо.

Простір засновано Агенцією регіонального розвитку Луганської області у співпраці з Програмою «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади», яка фінансується Швейцарією і виконується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України.

Партнер проєкту – Департамент міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської облдержадміністрації.