Прес-центр16 квітня 2019, 10:04

У Харкові відбудеться прес-конференція «Впровадження нових сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України»

Захід відбудеться 18 квітня з 11:30 до 15:00 у Харківському прес-клубі (вул. Гоголя, 9-б ).

Участь у прес-конференції братимуть:

Владислав Машкін  – заступник Голови правління Пенсійного фонду України;

Лариса Гранкіна – начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в Харківський області.

Також для участі у прес-конференції запрошені начальники Головних управлінь ПФУ у Донецькій, Дніпропетровській, Луганській та Харківській областях.

Під час заходу спікери Фонду ознайомлять присутніх з онлайн-сервісами, які мають на меті спростити взаємодію громадян з органами Фонду.

Це, зокрема:

налаштування  послуги безкоштовного СМС-інформування (щодо призначення/перерахунку пенсії; сплати страхових внесків роботодавцем та розміру свого страхового стажу);  
отримання довідок, достовірність яких підтверджується QR-кодом (про розмір сплачених внесків (форма ОК-5), витяг із Реєстру застрахованих осіб, довідку про розмір пенсії);
кабінет застрахованої особи та кабінет страхувальника (роботодавця) .

Запрошуються представники медіа Донецької, Дніпропетровської, Луганської та Харківської областей.

Акредитованим представникам мас-медіа передбачена компенсація проїзду за наявності оригіналів квитків (транспорт прямого сполучення, рівня не вище купе або «Інтерсіті» другого класу).

Захід відбудеться за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку «Трансформація фінансового сектору в Україні».

Додаткову інформацію про засідання Хаківського прес-клубу можна отримати за телефонами: (044) 490 6988/90, 050 334 20 39.