Прес-центр6 жовтня 2017, 15:10

У Києві відбудеться Другий український форум Шовкового шляху

16 листопада 2017 року у Києві (вул. Набережно-Хрещатицька, 1, FAIRMONT GRAND HOTEL) відбудеться Другий український форум Шовкового шляху.

Організатором заходу виступає Громадська організація NGO SilkLink за підтримки Адміністрації Президента України, Депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Китайською Народною Республікою, Міністерства закордонних справ України та Посольства України в КНР.

Метою форуму є презентація інвестиційного потенціалу України. В рамках заходу планується проведення Алеї інвестиційних проектів України, шести галузевих панельних сесій (транспортно-логістична, АПК та торгівля, ІТ та інновації, науково-технічна, культурна та туристична сфери).

Участь у роботі візьмуть представники Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України, три Президенти України (Л. Кравчук, Л. Кучма та В. Ющенко), Посольство КНР в Україні, українські й китайські бізнес-кола, а також засоби масової інформації.

Форум створить виняткові можливості для представників урядових, парламентських і ділових кіл поглибити діалог, залучити інвестиції та реалізувати конкретні проекти в пріоритетних сферах економіки.

Крім цього, в рамках форуму відбудуться В2В-зустрічі з китайськими інвесторами, які мають тверді наміри реалізовувати українсько-китайські спільні проекти.

Контакти організаційного комітету форуму: Анна Федосєєва, тел. +38 (044) 338 08 70, +38 (067) 209 75 98, +38 (068) 340 00 50,  e-mail: forum@silklink.org або a.fedoseeva@silklink.org .

З детальною інформацією можна ознайомитись за посиланням: forum.silklink.org .