Прес-центр24 cічня 2019, 15:01

У Києві відбудеться Експо-конгрес «Бізнес для Розумних Міст»

З 29 до 31 січня 2019 року на головній спортивній арені країни — НСК «Олімпійський» (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55) відбудеться міжнародний Експо-конгрес «Бізнес для Розумних Міст».

Організатори – Фонд Розвитку Міст, Академія Публічно-Приватного Партнерства та Aranda Consultants.

Мета – зібрати лідерів регіону для вирішення проблемних питань у містах та пошуку найкращих партнерів для реалізації проектів і надання послуг.

Перший день заходу буде присвячений обговоренню питань участі бізнесу в трансформації міст, зокрема в рамках програм Міжнародних фінансових організацій щодо сприяння перетворенню міст у сталі та розумні, та досвіду побудови партнерських відносин між містами та приватним бізнесом.

Тема другого дня: досвід та виклики. Основною темою, що підлягатиме  обговоренню на цій сесії, – «Підвищення ролі бізнесу у Стратегіях Розумних Міст (Smart City Strategies) в Україні та регіоні: нова економіка». Експерти розкажуть про економіку замкнутого циклу, технології «блокчейн», зелену та синю економіку тощо.

У Експо-конгресі візьмуть участь представники Уряду України, відомі в усьому світі спікери та регіональні лідери, представники бізнес-спільноти, які будуть розповідати про реальні проекти та механізми їх практичної реалізації.

Для того, щоб учасники Експо-конгресу могли провести час з максимальною користю в його рамках передбачено проведення серії коротких   тематичних конференцій, а також цілого ряду спеціальних подій – презентацій, обговорень, майстер-класів та семінарів.

На виставковому майданчику Експо-конгресу міста та бізнес компанії поділяться своїми досягненнями і презентують свої проекти, а учасники заходу зможуть поспілкуватися з провідними міжнародними експертами в сфері міського розвитку в неформальній обстановці.

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті: www.businessforsmartcities.com.