Прес-центр27 серпня 2019, 13:08

У Києві відбудеться конференція «Жінки. Мир. Безпека»

3 жовтня у Києві відбудеться Kyiv Global Summit: «Women. Peace. Security» – перша ефективна платформа пошуку нових ідей і рішень для мирного завершення військових конфліктів та подолання соціально-гуманітарної кризи в зонах збройних протистоянь.

У саміті візьмуть участь політичні діячі, урядовці, дипломати, науковці, експерти, очільники ділових та міжнародних організацій, представники центральних та місцевих органів виконавчої влади, міські голови та депутати місцевих рад, лідери громадської думки та міжнародні делегати.

Під час заходу будуть розглянуті питання жіночого лідерства, розширення можливостей жінок у політичному, економічному, громадському житті та посиленні участі жінок у миротворчих процесах для досягнення сталого миру і запобігання конфліктів у майбутньому.

Програмою саміту передбачено проведення пленарних дискусій, паралельних сесій, конференції «Жінки. Мир. Безпека» та засідань жінок-політичних лідерів на вищому рівні.

Організатори запрошують до участі представників громадських організацій.

З організаційних питань звертатись до відповідального за комунікацію зі спікерами та партнерами – Юрія Орденка т. 0662522781.