Прес-центр15 червня 2018, 16:06

У Києві відбудеться Національний Форум розвитку МСБ 2018

26 червня цього року Торгово-промислова палата України спільно з FORBIZ  EU4Business проводить другий щорічний «Національний Форум розвитку МСБ 2018».

На заході зберуться близько 500 представників малих та середніх підприємств, організацій підтримки бізнесу, уряду, а також міжнародного співтовариства донорів та фінансових установ, що перетворить його на найбільшу національну подію, орієнтовану на розвиток та зростання МСБ в Україні.

У рамках Форуму представники бізнесу зможуть ознайомитись з міжнародними проектами підтримки МСБ та фінансовими установами, а також обговорити з експертами перспективи бізнесу та існуючі можливості для підтримки його зростання. Також отримають інформацію про європейські інструменти та механізми розвитку бізнесу та  дізнаються про ефективні фінансові інструменти для МСБ від банківського сектору з інформаційно-консультативних стендів.

Форум відповідатиме вектору, затвердженому Стратегією розвитку МСП, та духу  нової економічної політики Уряду.

Захід відбудеться в рамках Європейського тижня МСБ – загальноєвропейської кампанії, спрямованої на розвиток підприємництва в Європі.

Форум відбудеться за адресою: м. Київ вул. Велика Житомирська, 33.

Більш детальну інформацію про Форум можна отримати за телефоном: +380 44 586-40-67 – Проектний офіс ТПП України.