Прес-центр30 жовтня 2019, 10:10

У Києві відбудеться низка спеціалізованих виставок

З 05 по 07 листопада 2019 року за підтримки та активної участі Міністерства розвитку громад та територій, Міністерства енергетики та захисту довкілля, Держводагентства, інших галузевих інституцій відбудуться виставкові заходи:

XVII Міжнародна спеціалізована виставка “AQUA UKRAINE-2019” (водопідготовка, водопостачання, водовідведення, очищення стічних вод, насосне обладнання, труби та трубопровідна арматура, фільтри, прилади контролю та обліку).

XII Міжнародна спеціалізована виставка “Енергоефективність. Відновлювана енергетика-2019” (відновлювані джерела енергії, обладнання для заміщення  природного  газу, альтернативні види палива, енергозберігаючі технології, обладнання, матеріали для промисловості, ЖКГ, АПК).

XVII Міжнародна спеціалізована виставка “КомунТех-2019”, “ДорТехЕкспо-2019” (комунальна та дорожньо-будівельна техніка, спецтехніка, управління відходами, благоустрій, засоби організації дорожнього руху, освітлення вулиць та доріг).

ІX Спеціалізована виставка “ЄвроБудЕкспо-2019” (будівельні матеріали, конструкції, технології для промислового, житлового будівництва та соціальної сфери, інструменти, обладнання).

VII Спеціалізована виставка “Екологія підприємства-2019” (очищення промислових викидів в атмосферу, утилізація відходів виробництва, полімерів, гумовотехнічних виробів, екологічний моніторинг, поводження з небезпечними відходами).

II Міжнародна спеціалізована виставка “ELEKTRO INSTALL-2019” (низьковольтне обладнання, комплектні пристрої, кабелі, кабеленесучі системи, вимірювальна техніка, електромонтажні матеріали та інструменти, електроустановчі вироби, електронні компоненти, світлодіоди, провідна техніка, системи автоматизації будівель).

XVII Міжнародна спеціалізована виставка “Енергетика в промисловості-2019” (електротехнічне, енергетичне устаткування та технології для електростанцій, підстанцій, електромереж і систем електропостачання промислових підприємств).

XVII Міжнародна спеціалізована виставка гірничодобувної промисловості “MINING&MINERALS EXPO-2019” (гірничодобувні технології, техніка для кар’єрних і підземних робіт, гірничі інструменти, конвеєрні системи, збагачувальне та переробне обладнання).

ІV Міжнародна спеціалізована виставка “НАФТОГАЗЕКСПО-2019” (технології,  обладнання та сервіси для розвідки, видобутку, транспортування, розподілення, переробки а зберігання нафти і газу).

XVI Спеціалізована виставка “АГРОФОРУМ-2019” (техніка, запчастини, обладнання для переробки с/г продукції, добрива, засоби захисту рослин, корми).

Одночасно з виставками  відбудуться науково-практичні заходи, присвячені актуальним питанням сьогодення щодо реалізації та вдосконалення державної політики в реальному секторі економіки.

Відвідування безкоштовне.

Заходи відбудуться у Міжнародному виставковому центрі за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15.

За більш детальною інформацією звертатися за тел.: (044) 201-11-62,
201-11-59, 201-11-57; сайт: www.iec-expo.com.ua.