Прес-центр15 червня 2017, 11:06

У Києві відбудеться Перший міжнародний конгрес з реформування системи управління безпекою дорожнього руху

22-23 червня 2017 року у місті Київ у приміщенні Торгово-промислової палати України відбудеться Перший міжнародний конгрес з реформування системи управління безпекою дорожнього руху.

Участь у заходах візьмуть керівництво Міністерства інфраструктури України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти і науки України, Державного агентства автомобільних доріг України, Національної поліції України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, комунальних підприємств, іноземні фахівці з питань безпеки дорожнього руху, керівники обласних державних адміністрацій, у тому числі і Луганської.

Актуальність заходу полягає у тому, що порівняно з сусідніми країнами та країнами Європейського Союзу, Україна має надзвичайно низькі показники безпеки дорожнього руху. Це призводить до значних людських та економічних втрат через смертність та травматизм на дорогах.

Основна мета заходу – підтримка політики Уряду у сфері безпеки дорожнього руху, об'єднання зусиль відповідних сторін у розробці Національної стратегії та Дорожньої програми з підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні.

Учасники конгресу обговорять наукові і економічні підходи до управління системою безпеки дорожнього руху, методологію соціально-економічних втрат від ДТП, розробку механізму ефективного розподілу інвестицій у безпеку дорожнього руху та закордонний досвід країн з розвиненою автомобілізацією та його адаптація до українських реалій.

Конгрес має стати принципово новою в Україні платформою для проведення ефективно діалогу між бізнесом, владою, неприбутковими організаціями та міжнародними партнерами для налагодження контактів з метою ефективного реформування системи управління безпеки дорожнього руху в Україні.

Місце проведення: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33 (приміщення Торгово-промислової палати України).