Прес-центр13 жовтня 2021, 16:10

У Києві відкрито виставку підприємств «Схід-Експо 2021»

Сьогодні відбулося офіційне відкриття щорічної виставки «Схід-Експо 2021» для мікро-, малих та середніх підприємств Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей.

Бізнес-захід реалізується в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та Посольства США в Україні і триватиме два дні в центрі міста Києва – у приміщенні Торгово-промислової палати України.

Там вже проведені та ще заплановані B2B-переговори, панельні дискусії, присвячені стратегічному розвитку, бізнес-можливостям, бізнес-асоціаціям, розвитку малого та середнього підприємництва, під час яких експерти діляться своїм досвідом.

Цьогоріч бізнес Луганщини представлений 22 суб’єктами господарської діяльності у сфері легкої промисловості, сільськогосподарської діяльності, енергозбереження, побутової хімії, поліграфії тощо.

Підприємці Луганської області презентуватимуть свою діяльність та матимуть можливість провести ділові переговори з пошуку партнерів та встановити нові комерційні відносини.

Від Департаменту економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації у заході взяв участь в. о. директора Єгор Скіртач.

Він подякував ПРООН та міжнародним партнерам за організацію бізнес-виставки та зазначив, що нинішній захід є гарною нагодою для обміну досвідом та ідеями, налагодження контактів, започаткування нових взаємовигідних проєктів.