Прес-центр5 травня 2017, 10:05

У Кремінній відбувся фінал І етапу міжобласного турніру з футболу «UNICEF Football Cup»

4 травня на базі обласного фізкультурного центру «Олімп» відбувся фінал І етапу Міжобласного турніру з футболу серед школярів.

Організаторами І етапу змагань виступили Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, управління молоді та спорту Луганської ОДА, Департамент освіти і науки ЛОДА, Луганське обласне відділенням (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з Луганською обласною федерацією футболу.

В урочистому відкритті футбольного заходу взяли участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик, голова зонального офісу ЮНІСЕФ Фатіма Яндієва, заступник начальника обласного відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Андрій Гожедрянов, начальник відділу освіти Кремінської РДА Анатолій Кременчуцкий, завідувач сектором молоді та спорту Кремінської РДА Олександр Кузьменко.

За право представляти нашу область на Міжобласному етапі «UNICEF Football Cup» змагались три команди – футболісти з міста Сєвєродонецьк, Марківського та Троїцького районів.

Вітаючи присутніх Ольга Лішик зазначила, що цього року до змагань долучились 59 команд з різних міст та районів області, а у фінал потрапили лише три кращі з них. Вона побажала юним спортсменам показати видовищну гру та гідно представити Луганщину на Міжобласному етапі.

За результатами ігор перемогу вибороли представники Марківської гімназії, другими стали футболісти з Сєвєродонецького колегіума, третє місце у спортсменів з Привільської ЗОШ Троїцького району.

Зазначимо, що з команд, які завоювали І та ІІ місце, буде сформовано збірну області. А вже з 19 по 21 травня у Києві наші спортсмени відстоюватимуть честь Луганщини на Міжобласному етапі змагань.

Довідково:

У Міжобласному етапі «UNICEF Football Cup» братимуть участь юні футболісти з Дніпропетровської, Харківської, Луганської, Запорізької та Донецької областей.