Прес-центр11 червня 2018, 14:06

У Луганській області розпочалася літня оздоровча кампанія

На цей час відпочинок дітей організований у 264 пришкільних закладах із денним перебуванням.

Перша оздоровча зміна в Сватівському районному позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Гончарівський» триває з 1 червня. Другий рік поспіль червнева зміна в цьому закладі має спортивне спрямування.

Усього протягом літа на території Луганської області працюватимуть шість позаміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. 
З 14 червня розпочнеться перша оздоровча зміна в ПЗОВ «Сосновий гай» (м. Кремінна), 15 червня відкривається заклад оздоровлення та відпочинку «Зоря» (м. Кремінна), 17 червня – оздоровчий заклад «Лісова галявина» (Марківський район).

Крім того, 18 червня починає роботу ПЗОВ «Мрія» (м. Кремінна), з 20 червня працюватиме заклад оздоровлення та відпочинку «Джура» (с. Лиман Старобільського району). 
Слід зазначити, що з 9 червня отримати оздоровлення та відпочинок діти можуть у ТОВ «Новопсковський санаторій «Перлина», де щоліта організовуються дитячі оздоровчі зміни. 
Нині в цих закладах завершуються підготовчі роботи, тривають перевірки на відповідність сучасним вимогам протипожежної та санітарної безпеки. 

Усього протягом літа в закладах Луганської області зможуть оздоровитися близько 3000 дітей.