Прес-центр18 серпня 2017, 14:08

У Луганській області відкрита вакансія «Радник з питань внутрішньо переміщених осіб»

З 2015 року для захисту прав і свобод внутрішньо переміщених осіб в Україні діє програма  «Радник з питань внутрішньо переміщених осіб», започаткована Міністерством соціальної політики України, яка здійснюється канадською неурядовою організацією «Stabilization Support Services» завдяки фінансовій підтримці уряду Великої Британії в рамках проекту «Подолання соціальних наслідків конфлікту на Донбасі та незаконної анексії Криму за допомогою державних структур в Україні та громадянського суспільства».

Програма «Радник з питань внутрішньо переміщених осіб» складається з мережі спеціалістів, які надають консультації для вирішення проблем ВПО на місцевому та національному рівнях.

Своєю місією Програма вважає підтримку співпраці органів влади з громадянським суспільством задля успішного реформування соціальних інституцій та розбудови правової соціальної держави.

На сьогоднішній день є вакансія на посаду радника з питань ВПО в Луганській області. Співпраця із «Stabilization Support Services» здійснюється на підставі угоди, згідно якої організація виступає замовником послуг, радник з питань ВПО – виконавцем.

Ознайомитись з роботою радників можна на сайті: www.radnyk.org.

Контактний телефон: 095-423-19-09.