Прес-центр13 серпня 2019, 09:08

У містах і громадах області: до нового навчального року в Станично-Луганському районі ремонтують освітні заклади

Так, у Широківській загальноосвітній школі проведено капітальний ремонт спортзалу, каналізаційної системи їдальні та частковий ремонт даху спортивної зали.

У Сотенському навчально-виховному комплексі відремонтовано дах, ганок та коридор, замінена система каналізації, двері та вікна.

Капітально відремонтовані сходи на запасних виходах, частково замінені труби водопроводу у їдальні та опалення у Валуйській ЗОШ № 2.

Зроблені косметичні ремонти їдалень Валуйської № 2, Чугинської, Вільхівської, Нижньотеплівської шкіл та Верхньобогданівської філії.

Відремонтовані спортзали Верхньобогданівської філії, Сотенського та Артемівського навчально-виховних комплексів.

У Передільській загальноосвітній школі пробурена свердловина.

Облаштовані кабінет української мови у Теплівському НВК та  кімнату психологічного розвантаження для дітей у Кіндрашівській ЗОШ.

Заплановано відремонтувати дах Чугинської ЗОШ. На ці цілі з районного бюджету виділено 1 094 768,00 гривень. Також коридор у початкових класів Вільхівської ЗОШ, з місцевого бюджету виділено 130 тис гривень.

На виготовлення проектно-кошторисної документації з ремонту даху Нижньотеплівської ЗОШ виділено 119 тис. гривень та на частковий ремонт даху Петропавлівської СШ № 2 – 38,8 тис. гривень.

Заклади дошкільної освіти також підготовлені до початку навчального року.

Відремонтовано харчоблок у Станично-Луганському ДНЗ № 2 «Топольок», Валуйському ДНЗ «Золота рибка», групові приміщення у Кіндрашівському ДНЗ «Казка».

Для поліпшення матеріальної бази закладів дошкільної освіти придбано 10 багатофункціональних пристроїв (кольорові принтери) на суму 104 480 гривень та 10 ноутбуків – 122 370 гривень.