Прес-центр13 грудня 2017, 10:12

У містах і районах області: в Станично–Луганському ЦНАПі за 2017 рік надано 3185 послуг

Центр знаходиться у будівлі Станично-Луганської районної ради, обслуговує територію громади площею 1,9 тис. кв. км, на якій проживає 48,8 тис. осіб.

Середня денна кількість відвідувань з урахуванням внутрішньо перемішених осіб та іншиз категорій громадян складає 50 осіб.

Державними реєстраторами та адміністраторами Центру за 11 місяців 2017 року виконано 3185 адміністративних послуг та надано 2520 консультацій.

Центр підключено до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

На сьогодні ЦНАП надає 102 адміністративних послуги.

Найбільш затребувані послуги Центру є державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державна реєстрація юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців, Відділу Держгеокадастру у Станично-Луганському районі, структурних підрозділів Станично-Луганської райдержадміністрації, Державної міграційної служби України, Головного територіального управління юстиції у Луганській області.

Послуги Державної міграційної служби України, які повинні надаватися ЦНАПами, а саме оформлення та видача паспорта громадянина України Центр не має можливості надавати через те, що відділ Державної міграційної служби Станично-Луганського району на теперішній час розміщується у смт Біловодськ.