Прес-центр10 квітня 2018, 14:04

У містах та районах області стартує весняна акція з благоустрою територій, – брифінг

Розповідаючи сьогодні на брифінгу для ЗМІ про роботу житлово-комунального господарства, заступник голови Луганської облдержадміністрації Вадим Данієлян приділив увагу питанням опалювального сезону та благоустрою територій.

Стосовно першого з них він зауважив, що із завершенням опалювального сезону будуть підбиті підсумки його проходження, проаналізовані так звані «слабкі місця», які до наступного осінньо-зимового періоду слід ліквідувати.

Крім того, як повідомив Вадим Данієлян, сьогодні на нараді головою обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом поставлена задача щодо початку місячника благоустрою та приведення до належного санітарного стану територій населених пунктів Луганщини.

Нагадаємо, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України щороку протягом квітня-травня триває всеукраїнська акція «За чисте довкілля», під час якої органи місцевого самоврядування повинні забезпечити комплекс заходів з благоустрою відповідних територій.

Цього року День благоустрою у рамках весняної Всеукраїнської акції відбудеться 21 квітня.

Тож, закликаємо жителів області, підприємства, установи й організації різних форм власності, громадські організації, учнівську молодь та студентів взяти активну участь у заходах.