Прес-центр15 травня 2017, 12:05

У місті Запоріжжя відбудеться туристичний фестиваль-ярмарок

Проведення заходу «Запоріжжя – місце щастя» заплановано 27 травня 2017 року на площі Маяковського.

Організаторами фестивалю виступили Департамент культури, туризму, національностей та релігій Запорізької ОДА та громадська організація «Запорізька обласна туристична асоціація» при підтримці Запорізької облдержадміністрації, облради та міськради.

Мета заходу – формування ринку попиту на внутрішній туристично-рекреаційний та курортний продукт, розширення кола ділових партнерів, активізація маркетингової та інвестиційної політики.

До участі запрошуються туроператори і турагентства, спеціалісти з готельного бізнесу, представники баз відпочинку, пансіонатів, зелених садиб, професійні асоціації і державні адміністрації, а також ЗМІ.

У програмі фестивалю передбачається презентація нових туристичних маршрутів, зустрічі з відомими мандрівниками, розважальні програми для дітей та дорослих, розіграш путівок та призів від учасників фестивалю, показові виступи представників екстремальних видів спорту, представлення туристичної літератури, виступи колективів та багато іншого.

Для представників засобів масової інформації 28 травня буде організовано інформаційний тур до узбережжя Азовського моря, де вони зможуть переконатися у перевагах відпочинку на азовському узбережжі, відвідати бази відпочинку, заклади харчування, розважальні та інфраструктурні об’єкти міста Бердянськ.

Телефони для довідок: (061) 239-06-33, (096) 109-04-56 (Нічта Катерина Володимирівна).