Прес-центр7 лютого 2017, 11:02

У Новоайдарі урочисто відкрили районну ДЮСШ

6 лютого відбулось відкриття після капітального ремонту дитячо-юнацької спортивної школи Новоайдарської районної ради.

Участь в урочистостях взяв начальник управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації Антон Волохов, перший заступник голови Новоайдарської райдержадміністрації Олег Юрченко, заступник голови Новоайдарської районної ради Олександр Перов та начальник Луганського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Віктор Острєцов.

Вітаючи присутніх, Антон Волохов передав вітання від голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза та наголосив на значимості подібних об’єктів для області:

«Сьогодні ви перший район, де в 2017 році відкрито відремонтовану ДЮСШ. І це лише початок. Очільник області Юрій Гарбуз поставив задачу відновлювати спортивну інфраструктуру в містах та районах області. Тому ремонти важливих для Луганщини спортоб’єктів відбуватимуться і надалі. Це дозволить нам зберегти не тільки тренерський потенціал, а й підготувати гідний спортивний резерв для збірної команди України».

Так, для капітального ремонту Новоайдарської дитячо-юнацької спортивної школи з обласного бюджету було виділено понад 550 тис. грн, з районного – близько 150 тис. грн. За ці кошти у ДЮСШ відремонтовано спортивну залу, замінено підлогу, утеплено приміщення, зроблено ремонт роздягалень, санвузлів та обладнано новий тренажерний зал.

Перерізавши червону стрічку, присутні оглянули  відремонтовану ДЮСШ. Директор школи Олександр Бондар провів для гостей та журналістів ознайомлюючу екскурсію, після цього у спортзалі відбулось вручення подарунків та показові виступи юних спортсменів.