Прес-центр6 жовтня 2016, 16:10

У облдержадміністрації розглядають проект будівництва на Луганщині фабрики фірмового одягу «Arber»

6 жовтня заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко провів нараду з генеральним директором компанії «Arber Fashion Group» Юрієм Шпіртом та його заступником Ігорем Сависько. Також у заході взяли участь міський голова міста Рубіжне Сергій Хортів, директор Луганського обласного центру зайнятості Сергій Болотський та керівництво Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження.
Зокрема, на нараді йшлося про відкриття швейної фабрики і декількох магазинів фірмового одягу на території області.
Компанія має в своєму розпорядженні повний цикл виробництва, а реалізація одягу здійснюється тільки в фірмових магазинах, яких в Україні налічується понад 100.
Створення підприємства забезпечить близько 360 нових робочих місць, позитивно позначиться на розвитку легкої промисловості в області та просуванні українського товаровиробника на ринку, а також щомісячне поповнення бюджету на суму понад 3 млн грн.
Варто зазначити, що пропозиція «Arber Fashion Group» щодо відкриття фабрики у м. Рубіжному підтримана головою облдержадміністрації Юрієм Гарбузом, який особисто оглянув визначене для її розташовування місце.
Зі свого боку, представники центру зайнятості запевнили, що повністю готові забезпечити фабрику і магазини співробітниками, адже серед жителів області, включаючи переселенців, вже дуже багато бажаючих.
«Будь-який проект, що забезпечить наших земляків роботою, обласний бюджет - додатковими надходженнями, буде вітатися та усіляко підтримуватися облдержадміністрацією», ‑ запевнив Юрій Клименко.