Прес-центр16 cічня 2020, 09:01

У Попасній для дітей та молоді з інвалідністю відбувся фестиваль творчості «Повір у себе!»

Захід зібрав дітей та молодь із міст та селищ району.

«Діти, які взяли участь у фестивалі, пережили та переживають стресові ситуації, пов’язані із війною та її наслідками. Тому фестиваль об’єднав їх та молодь, представників влади, родини, соціальних партнерів», – зазначила директор Луганського обласного центру соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями Тетяна Баранцова.

Учасники фестивалю продемонстрували свої таланти у музичному, вокальному й танцювальному мистецтві, а також у декламуванні віршів.

Крім того, вони мали змогу відвідати виставку творчих робіт учнів районного центру комплексної реабілітації «Лелека».

Суддям було важко визначитися з переможцями, тому дипломи лауреатів у відповідних категоріях та подарунки від ГО «Спілка Самаритян України. Київське об’єднання» отримали всі учасники фестивалю.

Гості також отримали подарунки. Їм вихованці районного Центру комплексної реабілітації «Лелека» на згадку вручили власноруч виготовлені магніти.

Організатори фестивалю: Луганський обласний центр соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями, управління молоді та спорту облдержадміністрації, Луганська обласна молодіжна ГО «АМІ-СХІД», ГО «Спілка Самаритян України. Київське об’єднання».

Підтримали захід Попаснянська міська рада, ГО «Шанс». Інформаційна підтримка – Всеукраїнське громадське об’єднання «Національна Асамблея людей з інвалідністю України».