Прес-центр29 квітня 2021, 08:04

У Привільському професійному ліцеї відкрито навчально-виробничий центр зварювальних технологій

Крім того, у цьому навчально-виробничому центрі з підготовки кваліфікованих робітників за професією «Електрогазозварник» проведено майстер-клас «Зварювання алюмінію в аргоні» з використанням сучасного обладнання.

Заходи організовано у рамках реалізації проєкту «Robota для громади! Покращення конкурентоздатності випускників ДПТНЗ «Привільський професійний ліцей» шляхом створення інноваційних майданчиків підготовки кваліфікованих робітників та розвитку міжрегіонального публічно-приватного партнерства у м. Лисичанську» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру та ГО «Кремінська бізнес-асоціація».

Завдяки цьому для освітніх потреб закладу придбане сучасне виробниче обладнання та зварювальні матеріали на суму понад 600 тисяч гривень.

Нагадаємо, що ДПТНЗ «Привільський професійний ліцей» отримав ліцензію на здійснення перепідготовки та підвищення кваліфікації з професії «Електрогазозварник». У Лисичанську створено потужну партнерську базу для підготовки кваліфікованих робітників та перепідготовки незайнятого населення.

У новому центрі майбутні фахівці зможуть здобути знання та навички у роботі із сучасним високоякісним обладнанням, матеріалами, опанувати найпоширеніші види зварювання.