Прес-центр10 вересня 2020, 10:09

У п’ятницю голови Луганської та Донецької облдержадміністрацій Сергій Гайдай і Павло Кириленко поспілкуються з журналістами онлайн на Донбас Медіа Форумі

11 вересня о 10:30 в рамках шостого Донбас Медіа Форуму відбудеться прес-дискусія «Влада та журналісти: через діалог до порозуміння».

Голови облдержадміністрацій розкажуть про інформаційну політику влади в регіонах, поспілкуються з журналістами про те, як зробити комунікацію в областях більш ефективною, як посилити обмін інформацією між владою, журналістами та жителями.

Захід відбудеться в Краматорську в форматі онлайн.

Яким чином обласна влада Луганщини та Донеччини забезпечує прозорість своєї діяльності для жителями області? Як вибудовуються взаємини з місцевими журналістами? Які заходи вживаються аби зруйнувати інформаційну блокаду тимчасово окупованих районів? Що можна зробити, аби комунікаційний компонент в областях став ефективнішим?

Ці теми будуть обговорені під час прес-дискусій.

Крім того, запитання Сергію Гайдаю та Павлу Кириленку можна надіслати за посиланням: http://bit.ly/DMF2020-pres-ta-ODA.

Модератор дискусії – журналіст, координатор Центру громадського контролю «ДІЙ-Краматорськ» Андрій Романенко – поставить найцікавіші з них представникам влади під час дискусії.

Відеотрансляції будуть доступні на:

YouTube-каналі Укрінформ;
Facebook-сторінці Центру громадського контролю «ДІЙ-Краматорськ»;
Facebook-сторінці Луганської обласної державної адміністрації;
Facebook-сторінці голови Донецької обласної державної адміністрації Павла Кириленка.

Нагадаємо, що впродовж 11-12 вересня 2020 року з 10:00 до 19:00 відбуватиметься шостий Донбас Медіа Форум.

Через епідеміологічну ситуацію вперше буде організовано в онлайні.

У програмі Форуму – 18 дискусій та воркшопів від українських та зарубіжних експертів із Великобританії, Грузії, Угорщини, Естонії, Франції, Чехії та Швеції.

Усі заходи будуть у форматі talk show із прямою трансляцією, оперативним опрацюванням коментарів та можливістю відео-включень. Для всіх заходів також передбачений синхронний переклад англійською та українською мовами.

Тож на Форумі можна буде традиційно обмінятись думками під час актуальних тематичних дискусії, а також почути приклади успішного досвіду експертів під час воркшопів.

Із детальною програмою та спікерами шостого Донбас Медіа Форуму можна ознайомитись за посиланням: www.donbasmediaforum.net.

Щоб отримати на пошту посилання на всі заходи, необхідно заповнити онлайн-форму: https://bit.ly/DMF-2020.