Прес-центр10 cічня 2017, 17:01

У рамках проекту «Змінимо країні разом!» діти з Кремінського району поїхали до Львівщини

Започаткований головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом проект передбачає широке співробітництво у різних сферах між західними і східними регіонами України. Райони Луганської області вже налагоджують стосунки, підписують відповідні угоди і меморандуми зі своїми західноукраїнськими колегами.

Нещодавно такий документ був підписано між Кремінським районом і Сколівським та Стрийським районами Львівської області. Саме до Сколівщини 9 січня вирушили в екскурсійну поїздку 20 маленьких жителів Кремінщини разом з двома вчителями.

Усі витрати на організацію культурно-розважальної програми, проживання та харчування взяла на себе приймаюча сторона. Цього разу діти проживатимуть у родинах, які виявили бажання прийняти у себе дітей з Луганщини.

Варто зазначити, що квитки до Львова і додому для наших дітей придбали місцеві підприємці, втіливши мрію школярів про казкову подорож.

Перебуватимуть маленькі вихованці міських та сільських загальноосвітніх закладів Кремінського району на Сколівщини до 15 січня, де відвідуватимуть там з екскурсіями мальовничі краєвиди та місця.