Прес-центр28 вересня 2018, 17:09

У Рубіжному відзначили чергову річницю військової частини 3035

З нагоди 52-ї річниці утворення військової частини 3035 Національної гвардії України захисників нашої землі привітав заступник голови облдержадміністрації Геннадій Іваненко.

Урочистості відбулися сьогодні, 28 вересня, у Рубіжному.

Передаючи поздоровлення від голови облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, він зауважив: «Вже п’ятий рік ви захищаєте незалежність нашої держави від збройної агресії. Були важкі часи, коли вам довелося вийти з обласного центру. Але я вірю, що разом з вами ми повернемося у наш рідний український Луганськ. Ви зробите усе можливе для цього!»

За професіоналізм, самовідданість, високі показники в службово-бойовій діяльності він вручив Листи подяки облдержадміністрації представникам рядового, сержантського та молодшого офіцерського складу.

Також бійці цієї частини приймали поздоровлення від численних колег, поліцейських, міської влади Рубіжного, керівників підприємств та організацій й ін.

Нагадаємо, що ВЧ 3035 веде історію від окремого спеціального моторизованого батальйону міліції, який захищав мирне життя луганчан. Та крім охорони громадського порядку військовим довелось брати участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, у миротворчій місії в Югославії, воювати в Афганістані та інших гарячих точках.