Прес-центр31 травня 2021, 13:05

У школах Луганщини відлунали останні дзвоники

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай завітав на свято останнього дзвоника до Сєвєродонецької школи-колегіуму Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Звертаючись з вітальним словом до випускників школи та їх батьків, очільник Луганщини сказав: «У 1981 році я пішов у перший клас до цієї школи. Тому це місце багато значить для мене. І кожен з дорослих, хто сьогодні тут, був на місці випускників. Сподіваюсь, що хтось із вас через декілька років буде на цьому місці вітати випускників нашої школи. Життя відкриває для вас, дорогі випускники, нові дороги, на вас чекають нові звершення та карколомні зльоти», – а також звернувся до батьків учнів, – «А вам я бажаю, щоб ваші діти у всьому перевершили вас, стали би підставою для гордощів».

Також до заходу доєднався голова Сєвєродонецької ВЦА Олександр Стрюк, який сердечно привітав випускників та побажав їм успіхів на вступних іспитах у вишах.

Завершився захід традиційним випускним вальсом і символічним «останнім дзвоником».

У цей же час заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська відвідала Сєвєродонецьку ЗОШ № 13, де також взяла участь у привітанні випускників з початком дорослого життя.