Прес-центр23 березня 2017, 14:03

У Сєвєродонецьку працює дводенний захід СХІД-ЕКСПО-2017

Понад 60 компаній області беруть участь в бізнес-виставки для малих і середніх підприємств у Східній Україні СХІД-ЕКСПО-2017, яка реалізується Програмою відновлення та налагодження миру ПРООН за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в України.

Для бізнесменів Луганщини ця подія стала унікальним шансом презентувати власну справу в різних промислових галузях, встановити нові комерційні відносини, зацікавити потенційних партнерів, розширити ринки збуту та знайти нові можливості розвитку свого підприємництва.

Так, учасники виставки СХІД-ЕКСПО-2017 ознайомили присутніх зі своїми досягненнями в харчовій, легкій, хімічній промисловості. Продемонстрували  можливості у виробництві поліетиленової продукції та твердого біопалива та системи опалення, сільському та лісомисливському господарствах, будівництві та будматеріалах.

Відвідувачі заходу оглянули обладнання для ремонту асфальтного покриття, лазерного гравіювання, виготовлення сувенірної продукції, деревообробки.

Крім цього, ознайомили присутніх з послугами щодо вантажного перевезення, автотранспорту, місця для відпочинку, активний туризм та Handmade.

Учасникам заходу взяли участь в дискусіях у рамках роботи тематичних секцій. Наприклад, «Впровадження сучасних ІТ технологій, для формування високоприбуткового та ефективного бізнесу, в умовах нестабільності», «Кооперація малого та середнього бізнесу в сільському господарстві як запорука сталого розвитку в регіоні», «Підтримка розвитку та розуміння потреб малого та середнього бізнесу», «Доступ до нових ринків збуту: як шукати та куди рухатись».  

24 березня в приміщенні Льодового палацу спорту СХІД-ЕКСПО-2017 продовжить роботу.