Прес-центр5 березня 2019, 16:03

У Сєвєродонецьку відбулися обласні урочистості до Міжнародного жіночого дня

Виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь взяв участь в урочистостях, присвячених Міжнародному жіночому дню сьогодні, 5 березня. На заході, що відбувся в Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі, були присутні заступники голови облдержадміністрації, а також представниці центральних органів виконавчої влади, місцевої державної влади, правоохоронних органів, громадськості та інші.

Очільник області привітав присутніх з прийдешнім святом: «Дорогі жінки, матері, дружини, сестри. Вітаю вас напередодні чудового свята весни. Саме ви, жінки, наповнюєте цей світ теплом та красою. Саме ви даруєте атмосферу чарівності та миру. У ваших турботах про сім’ю, дітей, онуків немає вихідних. Бажаю вам завжди бути коханими, здоровими та жити у мирній Україні».

Сергій Філь вручив почесні відзнаки «За розвиток регіону» начальнику управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Аліні Адамчук, начальнику служби ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» Лілії Дєєвій та заступнику керівника Лисичанської місцевої прокуратури Євгенії Невечері.

Крім того, знаком пошани «Захиснику Луганщини» відзначено військовослужбовців Вероніку Зінченко та Вікторію Шульгу.

Почесні грамоти та листи подяки обласної державної адміністрації із рук очільника отримали жінки, які працюють у різних галузях – освіті, медицині, культурі, в аграрному секторі, а також держслужбовців, військових та представниць поліції.

Гарний настрій гостям свята подарували актори театру за допомогою театралізованого концерту «Кафе «Зоряне» open».