Прес-центр23 лютого 2017, 12:02

У Сєвєродонецьку відбулися обласні змагання з боулінгу серед дітей з особливими фізичними потребами

22 лютого у боулінг клубі в ТРЦ «Джаз» понад 30 дітей-інвалідів випробували свої сили у змаганнях з боулінгу.

Учасники представляли міста Кремінна, Сєвєродонецьк та Рубіжне. Поза конкурсом виступали представники Луганського обласного молодіжного клубу інвалідів «Ти не один», повідомляє управління молоді та спорту облдержадміністрації..

Привітати юних спортсменів прийшли заступник начальника управління молоді та спорту ОДА Євгенія Ратіхіна, директор Луганського обласного центру з фізичної культури та спорту «Інваспорт» Юрій Кравченко та представники Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва.

Звертаючись до присутніх, вони подякували дітям за їх активну життєву позицію та побажали отримати задоволення від змагань.

Після урочистого відкриття заходу розпочалась найцікавіша частина – змагання. Юні спортсмени із задоволенням випробовували свої сили. У декого виходило навіть з першого разу вибивати страйк. Учасники з радістю вболівали та щиро підтримували один одного.

Змагання тривали близько двох годин. Згідно з регламентом учасники грали на шести доріжках по чотири-п’ять чоловік у команді. Переможців визначили в особистому заліку (за кількістю очок).

Так, чемпіоном з результатом 118 очок став Георгій Сергєєв (м. Сєвєродонецьк), другу сходинку посіла Наталя Котлярова (м. Рубіжне) – 112 очок, третім з результатом 89 очок став Ігор Реденко (м. Рубіжне).

Організатором чемпіонату виступив Луганський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» при підтримці управління молоді та спорту ОДА.