Прес-центр8 червня 2017, 12:06

У Сєвєродонецьку відбулися змагання з техніки водного туризму

На озері Чисте були організовані одразу два змагання: традиційний щорічний чемпіонат Луганської області з техніки водного туризму  та відкритий чемпіонат міста Сєвєродонецька, присвячений Дню міста.

У заході взяли участь понад 80 юніорів та дорослих з міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне та Кремінського і Попаснянського районів, повідомляє управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Програма змагань включала у себе подолання перешкод в трьох класах суден: байдарка, двомісний та чотиримісний катамарани.

«Атмосфера була дуже позитивною, проте самі змагання проходили у напруженні, адже до міста з’їхались кращі представники цього виду спорту. Конкуренція була шаленою та я дуже радий, що взяв участь у відкритій першості. Не дивлячись на те, що завоювати призове місце мені не вдалось, мені є до чого прагнути», – поділився враженнями юний спортсмен Микита.

Чемпіонат відбувся на високому рівні спортивної майстерності. Медалями та грамотами управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації було нагороджено переможців та призерів чемпіонату.

Безпеку учасників здійснювали представники міського управління ГУ ДСНС України в Луганській області, обласна водолазна група та представники Лисичанського загону першої допомоги Товариства Червоного Хреста України.

Організатори змагань – Федерація спортивного туризму Луганської області, Луганський обласний центр дитячо-юнацького туризму і краєзнавства спільно з Центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді відділу освіти Сєвєродонецької міської ради за підтримки управління та спорту облдержадміністрації та Благодійного фонду «Заради майбутнього».