Прес-центр10 жовтня 2017, 17:10

У Сєвєродонецьку військові проводять уроки мужності

Військовослужбовці Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва в місті Сєвєродонецьк оперативно-тактичного угруповання «Луганськ» з нагоди Дня захисника України проводять низку зустрічей зі школярами.

Один з таких заходів за участі офіцерів Збройних Сил України відбувся у Сєвєродонецькій загальноосвітній середній школі № 12.

Вони організували три уроки мужності у середніх та старших класах за темою: «Я – українець, і цим пишаюся!» У ході заходу офіцери розповіли про Героїв України – воїнів наших Збройних Сил, які ціною власного життя захищають мир на Сході країни.

Також офіцери продемонстрували учням слайди, відеоролики і яскраві фото.

За словами учасників антитерористичної операції, по завершенню кожного із уроків старшокласники багато запитували про можливість навчатися у військово-навчальних закладах і специфіку служби у різних родах військ.

Зауважимо, що до кінця поточного тижня у Сєвєродонецьку відбудуться ще декілька зустрічей військовослужбовців Збройних Сил України в рамках військово-патріотичного виховання та святкування Дня захисника України.