Прес-центр8 cічня 2019, 10:01

У святкові дні проїзд на дорогах Луганської області було забезпечено

Починаючи з 4 по 7 січня Луганщину накрив активний циклон, який супроводжувався сильними снігопадами, потужним вітром та хуртовинами.

Складна ситуація утворилася по всій територій Луганщини, але найбільш важко було на дорогах у Станично-Луганському Новопсковському, Старобільському, Новоайдарському і Попаснянському районах та у Лисичанську.

Так, наприклад, у Станично-Луганському районі висота снігового покрову сягала 60 сантиметрів.

Для розчистки снігу були задіяні 122 одиниці техніки та близько 450 працівників.

Слід зазначити, що з 8 по 10 січня, а також до кінця тижня, на Луганщині, істотних змін у погоді не очікується.

Опади продовжаться місцями у виді снігу. Температурний режим -9 -11 морозу вночі, -2 -6 морозу вдень. Напрям вітру – північно-східний з переходом на південно-східний. Очікується посилення вітру зі швидкістю до 12-15 м/с, хуртовини, заметіль.

Учасники дорожнього руху з усією відповідальністю ставтеся до погодних змін. Слідкуйте за встановленими дорожніми знаками, які попереджують про можливу слизькість. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте дозволену швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів. Не заважайте роботі спецтехніки.

Якщо ви потрапили в надзвичайну ситуацію на дорозі, зателефонуйте черговому ДП «Луганський облавтодор», який працює цілодобово:   +380 (64) 524 11 25, +380 (50) 305 16 49.

За інформацією Служби автомобільних доріг в Луганській області