Прес-центр22 вересня 2022, 10:09

У вересні продуктові набори через пошту та безпосередньо у хабах отримали майже всі креміняни-переселенці, хто звернувся

Триває системне забезпечення гуманітарною допомогою внутрішньо переміщених осіб з числа мешканців Кремінської громади.

Співробітники Кремінських хабів та координатори міської військової адміністрації продовжують відправляти посилки «Укрпоштою», оновлюють інформацію, зібрану з гугл-форм, спілкуються з людьми особисто.

Отже, у вересні продуктові набори через пошту та безпосередньо у хабах вже отримали фактично всі креміняни-переселенці, які проживають у різних куточках нашої країни. Планується, що так буде щомісяця.

Слід зазначити, що в більшості переселенців є потреба не тільки у продуктах харчування, а й у теплому одязі, взутті, подушках та засобах гігієни.

Військова адміністрація оперативно реагує на будь-які грантові програми, які дають можливість забезпечити кремінян цими речами, постійно відшукує відповідні проекти, пише заявки.

Нагадуємо, щоб отримати гуманітарну допомогу, потрібно заповнити гугл-форму за цим посиланням: https://forms.gle/shR8eV4aDdPpMLTy5.

Форма заповнюється окремо на кожного члена родини, відомості про неповнолітніх дітей вносяться одним із батьків.

Якщо виникли питання та потрібна консультація, ви також можете зателефонувати на «гарячу лінію» Кремінського ЦНАПу: +38 095 820 71 24 (щодня з 9:00 до 17:00, крім суботи та неділі).