Прес-центр21 травня 2021, 16:05

У ЗНО з хімії взяли участь 139 жителів Луганщини

Сьогодні відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з хімії.

Слід зазначити, що в області створено один пункт ЗНО з цього предмету, який розташований в Сєвєродонецьку та розрахований на 14 аудиторій.

Для успішного функціонування пункту залучено 36 педагогічних працівників.

Під час пропуску учасників, який розпочався о 09:50 та тривав до 10:50, медичні працівники проводили термометрію та візуальний огляд учасників на виявлення ознак гострих респіраторних захворювань. Жодного учасника з ознаками ГРЗ не виявлено.

Для участі в ЗНО з хімії зареєструвалось 190 учасників, з них 139 взяли участь у тестуванні, що складає 73,2 %.

Зовнішнє незалежне оцінювання з хімії розпочалось об 11:00. Протягом ЗНО порушень процедури не зафіксовано.

Тест складався із 52 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 150 хвилин. За умови правильного виконання усіх завдань учасник зможе набрати 74 тестових бали. Відповіді будуть опубліковані 24 травня, результати – в персональних кабінетах учасників 4 червня. Одночасно заклади загальної середньої освіти отримають результати державної підсумкової атестації своїх випускників.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об'єктивні причини, можуть протягом п’яти днів після тестування (ураховуючи день проведення) подати до Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти заяву про участь у додатковій сесії ЗНО. Додаткова сесія ЗНО з хімії відбудеться 29 червня.