Прес-центр11 березня 2020, 16:03

Участь юних кремінян у «COOLGAMES» та мотоколяска для Римми Старостіної, – які питання розглянула Катерина Безгинська у Кремінній

Заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгинська провела виїзний особистий прийом громадян у Кремінському районі.

Громадяни зверталися по допомогу у вирішенні питань оздоровлення дітей, сприяння участі місцевих школярів у всеукраїнських змаганнях та надання Заслуженому тренеру України Риммі Старостіній спеціальної мотоколяски.

Батьки учнів ЗОШ № 2, які вибороли участь у Всеукраїнських змаганнях «COOLGAMES», повідомили, що організатори конкурсу сплачують за проживання та харчування дітлахів. Проте, перевезення учасників до Києва не покривається.

Катерина Безгинська наголосила, що дітлахи на всеукраїнських змаганнях презентують не тільки свою школу та місто, а і район та усю Луганщину. Саме тому керівництву райдержадміністрації було доручено внести зміни до бюджету з фінансуванням проїзду юним та талановитим кремінчанам.

Крім того, начальник управління соцзахисту райдержадміністрації повідомила, що до неї звернулися декілька жителів Кремінщини, зокрема про надання мотоколяски Риммі Старостіній, а також допомозі багатодітній родині у оздоровленні їх дитини. Вирішення цих питань винесено на контроль.