Прес-центр23 серпня 2019, 11:08

Україну чекають істотні зміни, коли за справу беруться люди з синьо-жовтими серцями, – Віталій Комарницький

Сьогодні, 23 серпня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький взяв участь в урочистостях, присвячених Дню Державного Прапора України.

Привітати Луганщину з державним святом традиційно завітав голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. На заході також були присутні представники структурних підрозділів ОДА, правоохоронці, військовослужбовці та небайдужі містяни.

У вітальному слові Віталій Комарницький приділив особливу увагу символів української державності: «Кольори синьо-жовтого прапора за останні п’ять років набули особливого значення для жителів Луганщини, стали елементом національної ідентичності, символом нескореної нації. За ці кольори боролися та борються тисячі наших співгромадян, за ці кольори проливається кров патріотів. Впевнений, що Україну чекають істотні зміни, коли за справу беруться люди з синьо-жовтими серцями».

У свою чергу Олександр Ганущин звернувся з вітаннями до присутніх: «Я тут вже четвертий рік разом з вами відзначаю це свято. Проте, якщо б ми розпочали традицію спільних свят набагато раніше – не було б війни, не було б цих жертв. Маю надію, що невдовзі ми так само зберемось в Луганську та піднімемо там наш прапор».