Прес-центр22 липня 2020, 13:07

«Усвідомлення подій липня 2014 року відчувається тільки тут, на Луганщині» - Сергій Гайдай віддав шану визволителям Сєвєродонецька

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь в урочистостях, присвячених шостій річниці визволення Сєвєродонецька від незаконних збройних формувань.

Очільник Луганщини разом з громадськістю міста поклав квіти до пам’ятника генерал-майору Національної гвардії України Олександру Радієвському.

«Працюючи на Закарпатті, я не міг уявити, як моє рідне місто було захоплене сепаратистами. Попри нашу волонтерську допомогу добробатам та підрозділам ЗСУ, усвідомлення подій липня 2014 року відчувається тільки тут, на Луганщині. Я дякую всім, хто тоді зі зброєю у руках, допомагав у визволенні міста. Вдячний всім військовослужбовцям, які боронять нас зараз та дають можливість працювати задля добробуту Луганщини», – наголосив Сергій Гайдай.

Він закликав присутніх вшанувати пам'ять полеглих захисників України хвилиною мовчання.

У заході також узяли участь представники облдержадміністрації, міської ради, співробітники правоохоронних і силових структур, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, громадські активісти та пересічні містяни