Прес-центр3 липня 2019, 16:07

Увага! 4 липня у Рубіжному відбудеться жеребкування щодо черговості надання кандидатам у народні депутати України ефірного часу на регіональних теле- та радіоканалах

Відповідно до постанови Центральної виборчої комісії № 1417 від 2 липня 2019 року, окружну виборчу комісію з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 112 визначено такою, що проводить у Луганській області жеребкування щодо черговості надання кандидатам у народні депутати України, зареєстрованим в одномандатних виборчих округах, ефірного часу на регіональних теле- та радіоканалах для проведення передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення виборів народних депутатів України.

Постановою окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 112 від 2 липня 2019 року № 14 визначено, що жеребкування з зазначеного питання буде проведено 4 липня 2019 року о 13:00 у приміщенні окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 112, що знаходиться у м. Рубіжне Луганської області, площа Володимирська, 2.