Прес-центр21 липня 2021, 16:07

Увага! На Луганщині очікується ускладнення погодних умов

За інформацією Луганського обласного центру з гідрометеорології, вночі та вдень 22 липня в області очікуються грози, місцями посилення вітру та шквали 15-20 м/с, значний дощ, в окремих районах град (I рівень небезпечності, колір жовтий).

Нагадаємо, сьогодні, 21 липня, близько 13-ї години на межі Донецької, Луганської та Харківської областей пройшов буревій з сильним шквальним та поривчастим вітром. Внаслідок негоди у багатопрофільній лікарні міста Сватове впала водонапірна башта (ємність порожня, не використовується) та частково зірвало дах над хірургічним відділенням. Лікарня працює в штатному режимі. Зафіксовано часткові знеструмлення населених пунктів у Сєвєродонецькому районі (поблизу міста Кремінна) та у Сватівському районі.

Шановні громадяни! I рівень небезпечності – це погодні умови потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Зберігайте підвищену уважність та обережність, слідкуйте за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.