Прес-центр7 березня 2018, 09:03

Увага! На Луганщині погіршення погодних умов

За прогнозом українського гідрометеоцентру 7 березня 2018 року в області очікуються складні погодні умови: ожеледь, посилення південно-східного вітру 9-14 м/с, часом дощ. На дорогах ожеледиця.

У зв’язку із негодою з метою запобігання й зменшення ризику виникнення надзвичайних ситуацій, які можуть викликати людські жертви і матеріальні збитки, нагадуємо:

 - водіям слід утриматись від керування транспортними засобами, а у разі нагальної необхідності суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та порядку дій при ожеледиці, виїжджати на автомобілі обладнаному предметами, необхідними для виживання – лопатою, сніговими ланцюгами, ліхтариками, спальними мішками, запасом продуктів тощо;

- бути обережним під час пересування в ожеледицю; слід користуватися взуттям із підошвою з мікропористої чи іншої м’якої основи та без високих підборів;

- людям похилого віку та вагітним жінкам слід бути особливо обережними в ожеледицю та не виходити на вулицю без супроводу.

- якщо через деякий час після падіння ви відчули біль у голові або в суглобах, нудоту, або якщо утворилися пухлини, слід невідкладно звернутися до лікаря в травмпункт.